ASOCIAȚIA DE CONSTRUCȚII INTERBUDMONTAZH

  • Eng
  • Рус
  • Укр
  • Rom
   

DESPRE COMPANIE

Pe parcursul activității sale, compania noastră a implementat sute de proiecte și a pus în funcțiune mai mult de 100 de obiecte de construcții civile, industriale și de infrastructură.

Pe contul  companiei sunt peste 50 de kilometri de tuneluri și 190 de kilometri de autostrăzi.

Cu ajutorul propriului institut a fost efectuată o proiectare complexă a peste 30 de proiecte pe scară largă pe teritoriul Ucrainei, țările vecine, și nu numai.

”Interbudmontaj” este o asociație de construcții diversificată, a cărei istorie datează din 1993.

Și de un sfert de secol, clienții noștri interni și străini oferă preferință companiei noastre. Noi construim parteneriate pe termen lung cu ei. Și, deși țara se schimbă, liderii ei vin și pleacă, ”Interbudmontazh” continuă să pună în funcțiune obiecte pe scară largă din an în an.

Principalele direcții ale activității noastre sunt crearea infrastructurii terestre și subterane, a instalațiilor civile, instalațiilor de transport și instalațiilor industriale. Am construit multe clădiri rezidențiale și complexe industriale.

”Interbudmontazh” utilizează cele mai noi echipamente, ceea ce face posibilă automatizarea cât mai mult posibilă a procesului de construcție, executarea complexului de lucrări în intervalul de timp convenit, în conformitate cu standardele de calitate și fiabilitate.

Acest lucru ne permite să lucrăm în Europa, Asia și Africa în diferite condiții geologice și în diferite zone climatice.

Printre proiectele noastre se numără tuneluri feroviare, stații de metrou, tuneluri de drenaj și comunicare și multe altele.


ISTORIA NOASTRĂ ÎN CIFRE:

1993 - A fost finalizat primul proiect de construcție a "Hotelului Băncii Naționale" din orașul Kiev

1995 - Implementarea primelor contracte de construcție peste hotarele Ucrainei

2000 - Compania își dezvoltă activ activitatea comercială internațională. Sunt deschise reprezentanțe ale companiei peste hotare.

2001 - Au fost înființate institutul de proiectare și departamente specializate de construcții de drumuri, construcții subterane și transport gaze

2002 - A fost semnat primul contract de construcție major în Turkmenistan

2007 - A fost pusă în funcțiune prima secțiune a tunelului de drenaj și comunicare din Așgabat. Au fost puse în funcțiune stațiile de tratare a apelor uzate KOS-50 în Turkmenistan

2011 - A fost câștigată licitația internațională pentru construcția tunelului feroviar Beskid

2012 - Compania a început construcția stațiilor de tratare a apelor uzate pe scară largă în Turkmenistan KOS-300

2013 - Compania a început construcția unei secțiuni de metrou la Moscova

2016 - Au fost puse în funcțiune stațiile de tratare a apelor uzate KOS-300 în Turkmenistan

2017 - Au fost puse în funcțiune stațiile metroului din Moscova "Rasskazovka", "Miciurinskii Prospekt". A fost pus în funcțiune tunelul feroviar Beskid din Ucraina

2018 - Compania a început construcția secțiunii de metrou a liniei Bolșaia Kolțevaia din Moscova

2019 - "Interbudmontazh" SA, ca parte a unui consorțiu cu companii poloneze, a câștigat o licitație internațională pentru proiectarea și construcția secțiunii autostrăzii S1 din Polonia.

2020 - Construcția centrului de boli infecțioase în Moscova. 

Construction Aassociation Interbudmontazh
All rights reservedfacebook.png

Dezvoltat de Deep Vision

01013, Ukraine, Kyiv, Promyslova str, 1
Tel.: (380 44) 495-27-90
Fax: (380 44) 495-27-92
E-mail: