ASOCIAȚIA DE CONSTRUCȚII INTERBUDMONTAZH

  • Eng
  • Рус
  • Укр
  • Rom
   

DOMENII DE ACTIVITATE


napr1.jpg
PROIECTARE COMPLETĂDevelopment.jpgDEZVOLTARE
napr2.jpg
CONSTRUCȚII SUBTERANEnapr5.jpgCONSTRUCȚIA DE INSTALAȚII DE INFRASTRUCTURĂ
napr3.jpg
CONSTRUCȚII RUTIEREnapr6.jpg

INGINERIE CIVILĂ

Pe parcursul activității sale, compania noastră a implementat sute de proiecte și a pus în funcțiune mai mult de 100 de obiecte de construcții civile, industriale și de infrastructură.

 Pe contul  companiei sunt peste 50 de kilometri de tuneluri și 190 de kilometri de autostrăzi.

 Cu ajutorul propriului institut a fost efectuată o proiectare complexă a peste 30 de proiecte pe scară largă pe teritoriul Ucrainei, țările vecine, și nu numai.

 ”Interbudmontaj” este o asociație de construcții diversificată, a cărei istorie datează din 1993.

 Și de un sfert de secol, clienții noștri interni și străini oferă preferință companiei noastre. Noi construim parteneriate pe termen lung cu ei. Și, deși țara se schimbă, liderii ei vin și pleacă, ”Interbudmontaj” continuă să pună în funcțiune obiecte pe scară largă din an în an.

Principalele direcții ale activității noastre sunt crearea infrastructurii terestre și subterane, a instalațiilor civile, instalațiilor de transport și instalațiilor industriale. Am construit multe clădiri rezidențiale și complexe industriale.

”Interbudmontaj” utilizează cele mai noi echipamente, ceea ce face posibilă automatizarea cât mai mult posibilă a procesului de construcție, executarea complexului de lucrări în intervalul de timp convenit, în conformitate cu standardele de calitate și fiabilitate.

 Acest lucru ne permite să lucrăm în Europa, Asia și Africa în diferite condiții geologice și în diferite zone climatice.

 Printre proiectele noastre se numără tuneluri feroviare, stații de metrou, tuneluri de drenaj și comunicare și multe altele.


 

Construction Aassociation Interbudmontazh
All rights reservedfacebook.png

Dezvoltat de Deep Vision

01013, Ukraine, Kyiv, Promyslova str, 1
Tel.: (380 44) 495-27-90
Fax: (380 44) 495-27-92
E-mail: