ASOCIAȚIA DE CONSTRUCȚII INTERBUDMONTAZH

  • Eng
  • Рус
  • Укр
  • Rom
   

PROIECTARE COMPLETĂ

16s.jpg

proiectare integrată

Institutul de proiectare al Asociației de construcții "Interbudmontaj" efectuează întregul ciclu de proiectare și cercetare, începând de la cercetare până la emiterea documentației de proiect și deviz și a celei de lucru.

Personalul Institutului (130 de angajați) este format din specialiști ai institutelor de proiectare de stat "Ukrmetrotonnelproekt" și "Soiuzdorproekt", care de mai bine de 50 de ani au servit drept organizații de proiectare de frunte ale fostei URSS.

Institutul dezvoltă proiecte a obiectelor: structuri metrou; tuneluri pentru diverse scopuri în diverse condiții inginerești și geologice, inclusiv în deosebit de complexe (seismice, carstice etc.), în structuri cu deschideri de 20 m sau mai mult și o suprafață transversală de până la 430 de metri pătrați; pasaje și structuri subterane; poduri și viaducte; căi ferate și drumuri cu facilități de infrastructură; complexe rezidențiale și de birouri.

În prezent, sunt implementate mai mult de 30 proiecte în Ucraina, Rusia, Turkmenistan, Libia. Cele mai mari dintre acestea sunt: tunelul feroviar dublu Beskid cu o lungime de 1765 m; complexul de tuneluri de drenaj și de comunicare cu o lungime totală de peste 30 km în Așgabad; măsuri împotriva alunecărilor de teren la Kiev; 7 tuneluri rutiere în ținutul Krasnodar; 5 încrucișări de trafic în trei niveluri, ținutul Krasnodar, Rusia


20s.jpg 27s.jpg

 


26s.jpg

 

 
Construction Aassociation Interbudmontazh
All rights reservedfacebook.png

Dezvoltat de Deep Vision

01013, Ukraine, Kyiv, Promyslova str, 1
Tel.: (380 44) 495-27-90
Fax: (380 44) 495-27-92
E-mail: